Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 16:00 info@sporthorses.nl

Paard & werk is de banensite voor iedereen geïnteresseerd in een baan met of rondom paarden

Kandidaat

Enthousiaste Stalhulp/Bijrijdster aangeboden! - Allround medewerker


Land
Nederland
Regio
NL Noord-Brabant
Werkervaring
minder dan 2 jaar
Standplaats
Pensionstal
Niveau
B
Dienstverband
Part time
Opleidingsomschrijving
Ik heb sinds vorige week mijn lesgeven en rijden via school weten te behalen in 1 keer voor beiden, maar omdat ik helaas niet op mocht voor de KNHS en deze cursus over een tijdje wil gaan volgen, zou het mij leuk lijken om veel ervaring op te doen met lesgeven en vooral het rijden en verbeteren van (spring) paarden. Ik ben zeer bewust van stallen mesten, en al het andere werk dat erbij komt kijken, maar dit is het allemaal waard! Longeer ervaring: Enkele longe, touwtjes en longeerhulp. Rij-ervaring: ik heb 15+ jaar op de manege 1 keer per week verschillende paarden van C pony tot paard gereden, ook verschillende verzorgpony’s van C pony tot paard qua grootte, deze waren meestal allround qua doen en laten. Ook gereden op net zadelmak gemaakte pony’s (New Forest)
Stageomschrijving
Ik heb voor mijn laatste stage op een manege stage gelopen en daar beviel mij het lesgeven enorm, dit deed ik ook elke vrijdagmiddag met plezier, zowel aan kinderen als natuurlijk mensen van mijn eigen leeftijd.
Werkervaring
Momenteel ben ik nog werkzaam in de horeca. Dit houdt in dat je goed stressbestendig moet zijn. Dit ben ik ook goed, anders zou ik niet al 5 jaar inmiddels in de branche kunnen werken. Dit hoop ik mee te nemen in de paardensector. Ook ben ik goed in Engels en heb ik op mijn opleiding Paardensport en Houderij maar liest twee tienen behaald voor mondeling.
Typering als persoon
Doorzetter, weet van aanpakken, leiding geven, altijd op tijd. (Bijna) nooit ziek. Eerlijk, enthousiast, ambitieus.
Gewenste reactie
Liefst iemand binnen west-brabant of midden brabant, boven de rivier is geen probleem
Extra informatie
In bezit van B-Rijbewijs