Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 16:00 info@sporthorses.nl

Paard & werk is de banensite voor iedereen geïnteresseerd in een baan met of rondom paarden

Kandidaat

Allround medewerker - Allround medewerker


Land
Nederland
Regio
NL Limburg
Werkervaring
8 - 10 jaar
Standplaats
Niveau
L
Dienstverband
Part time
Opleidingsomschrijving
Helicon MBO Nijmegen, Paardenhoudenrij niveau 2 met diploma afgerond.
Stageomschrijving
Ik heb op verschillende paardenstallen stage gelopen. Ik heb stage gelopen bij de volgende stallen: Pensionstal Formidabel - De bereden politie - Manege Gassel - Springstal Ernest Kwint. De werkzaamheden die ik daar deed waren het stal werk en alle voorkomende werkzaamheden erom heen. Paarden voeren, paarden buiten en binnen zetten, paarden in en uit de stalmolen, de stallen mesten, op strooien, vegen, de hoefslag harken, het buiten terrein netjes maken, kinderen helpen met op en afzadelen, schoonmaak klusjes ect. ect.
Werkervaring
Ik heb op verschillende paardenstallen gewerkt. Ik heb gewerkt op de volgende stallen: Pensionstal Formidabel - Manege de Veerkracht - Manege Akasha rijkunst. De werkzaamheden die ik daar deed waren het stal werk en alle voorkomende werkzaamheden erom heen. Paarden voeren, paarden buiten en binnen zetten, paarden in en uit de stalmolen, de stallen mesten, op strooien, vegen, de hoefslag harken, het buiten terrein netjes maken, kinderen helpen met op en afzadelen, schoonmaak klusjes ect. ect. Kantine werk op een manege lijkt me ook erg leuk!
Typering als persoon
Ik ben een harde werker, ik houd van aanpakken, ik ben flexibel, gemotiveerd, leergierig en een enthousiasteling. Ik heb twee eigen pony's voor de hobby, graag zou ik van mijn hobby mijn beroep maken, maar zelfs voor ik mijn eigen pony's had lag mijn hart al bij het werken met paarden. Ik ben in het bezit van een BE rijbewijs en een eigen auto. Ik ben net moeder geworden en ik zou het super leuk vinden om mijn moederschap te combineren met een paar dagen werken met paarden. Ik zou het fantastisch vinden om mijn twee pony's op mijn werk neer te mogen zetten.
Gewenste reactie
e-mail
Extra informatie
Ik heb in het verleden een BHV cursus gevolgd.
Naam
Yzze Renswoude
Geboortedatum
04 June 1994
Adres
van Baerlestraat 2
Postcode
5854BC
Plaats
Nieuw-Bergen
Telefoonnummer
0657626103
E-mail
yzzerenswoude@hotmail.com
Foto uploaden