Service desk openingstijden ma - vr: 09:00 - 16:00 info@sporthorses.nl

Paard & werk is de banensite voor iedereen geïnteresseerd in een baan met of rondom paarden

Kandidaat

Allround medewerker - Allround medewerker


Land
Nederland
Regio
NL Limburg
Werkervaring
6 - 8 jaar
Standplaats
Niveau
L
Dienstverband
Part time
Opleidingsomschrijving
Helicon VMBO Nijmegen Met een diploma afgerond. Helicon MBO Nijmegen, paardenhouderij niveau2. Met een diploma afgerond.
Stageomschrijving
1. Manege Gassel. 2. Springstal Ernest Kwint. 3. Manege Akasha rijkunst. 4. Bereden politie. 5. Pensionstal Stal Formidabel
Werkervaring
Mijn ervaring met paarden en het werk op verschillende paardenstallen zijn: Paarden buiten, binnen en in de stapmolen zetten. Uitmesten - opstrooien en vegen. Longeren. Voeren. Alle voorkomende schoonmaak klussen op een stal. Het op en afzadelen van paarden. De gehele verzorging van paarden en harnachement: wassen, poesten en wedstrijd klaarmaken ect. In een kantine op de manege. Terreinonderhoud. Op o.a. genoemde stallen: 1. Manege Gassel 2. Pensionstal Stal Formidabel 3. Manege de Veerkracht 4. Manege Akasha Rijkunst
Typering als persoon
Ik ben een harde werker en ik houd van aanpakken en werken in de buitenlucht. In mijn werk ben ik heel nauwkeurig, ik kan goed zelfstandig werken en vind het belangrijk om mijn werk goed te doen. Vaste taken uitvoeren volgens vooraf gemaakte afspraken vind ik fijn, maar als het nodig is kan ik ook flexibel zijn. In mijn stages heb ik veel werkervaring opgedaan bij een aantal paardenstallen. Ik heb veel zin om weer aan het werk te gaan in de paardensector.
Gewenste reactie
e-mail
Extra informatie
Cursussen: BHV cursus. 2012 Activiteiten: mijn twee eigen paarden verzorgen en rijden en in de tuin werken. Mijn twee eigen paarden mee naar de stal zou geweldig zijn!! Ik heb een rijbewijs BE en zelf in bezit van een auto en trailer.
Naam
Yzze Renswoude
Geboortedatum
04 June 1994
Adres
van Baerlestraat 2
Postcode
5854BC
Plaats
Nieuw-Bergen
Telefoonnummer
0657626103
E-mail
yzzerenswoude@hotmail.com
Foto uploaden